Office 365 consultancy

Naast onze Office 365 trainingen bieden wij ook de mogelijkheid om een Office 365 consultant in te huren. Deze helpt u binnen uw organisatie met bijvoorbeeld de implementatie van Office 365 of zoekt naar een oplossing om Office Webapps en Workflows binnen jullie organisatie 100% effectief te laten draaien.

Westhaghe Training & Advies beschikt over een aantal Office 365 consultants die tevens eindgebruikers kunnen ondersteunen. Dit kan doormiddel van Office 365 Floorwalking. Onze docenten zijn in staat uw informatie- en procesbehoeften in kaart te brengen en te vertalen naar een oplossing zodat u de meest ideale Office 365 omgeving krijgt. Wij kunnen u helpen bij het beheren, installeren, configureren en integratie van uw Office 365 omgeving.

Office 365 consultant op uw eigen locatie!

Iedere organisatie heeft een eigen kijk op het gebruik van software en Office 365 licenties. Hierdoor zijn keuzes maken ook zo lastig. Kiest u voor Office 365 licenties waardoor u dynamisch licenties kan uitrollen of kiest u voor een OEM-licenses. Een nieuwe oplossing zal moeten voldoen aan de verwachtingen van de afdeling ICT, eindgebruikers en management. Westhaghe Training & Advies is in staat om het volgende voor uw organisatie te realiseren:

 • Office 365 QuickScan

  Met deze QuickScan in uw huidige omgeving krijgt u op basis van onze Office 365 consultant een inzicht in hoe de processen en documenten worden gebruikt binnen de organisatie.

 • Office 365 migratie

  U organisatie migreert naar de cloud versie van Office. Dit kan op verschillende aspecten risico's, verschuivingen en frictie opleveren. Onze Office 365 consultants helpen u graag om deze migratie in goede banen te leiden, zodat de eindgebruikers en de ICT afdeling zo min mogelijk last ondervinden.

 • Inspiratie workshop in Office 365

  Twijfelt u over de werking van Office 365? Onze consultants in de regio Amsterdam kunnen voor zowel voor uw ICT personeel als eindgebruikers een inspirerend presenatie of workshop sessie geven waarin de mogelijkheden van Office 365 worden aangestipt. Tijdens deze sessie wordt de interactie tussen personeel, consultant en probleemstellingen die binnen Office 365 voor kunnen komen

 • Office 365 licenties, omgeving opzetten en inrichten

  Onze Office 365 consultants kunnen u helpen in het opzetten en inrichten van uw Cloud omgeving. De consultants bieden een totaal oplossing aan en zorgen naast de inrichting ook voor uitleg over de werking van de Office Online omgeving. Deze Office 365 consultancy trajecten zijn vaak zeer gespecificeerd per eindklant, wij komen dan ook graag in contact met u om een stuk advies naar u toe te lichten