Office 365 training

Cursusinhoud Cursusdata Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Office 365 biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden aan op IT-services in Cloud diensten en zijn gericht op de zakelijke markt. Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma's van Microsoft Office die je kent en vertrouwt, plus IT-services op bedrijfsniveau die eenvoudig zijn te beheren.

Waarom Migreren?

Gaat u met het gehele bedrijf migreren naar Office 365, dan leert u in deze cursus hoe u kennis van en ervaring met ­eerdere versies kunt toepassen in ­Office 365. Westhaghe Training & Advies biedt de overstapcursus aan als klassikale cursus, maar de cursus kan indien gewenst ook in de vorm van maatwerk worden aangepast aan uw wensen.

Westhaghe Training & Advies biedt ondersteuning voor eindgebruikers die de stap maken naar Office 365 en de Cloud. Door verschillen en nieuwe mogelijkheden tijdens gerichte trainingen toe te lichten, zijn de deelnemer aan het eind van de Office 365 training in staat om de gehele Office 365 dienst onder de knie te krijgen.

Lees ervaringen van onze cursisten die de Office 365 training hebben gevolgd

Trainingsinhoud

Dit is de standaard inhoud en duur (1 dag) die wij aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om de inhoud en duur desgewenst aan te passen aan uw eisen, wensen en/of omgeving.

  • Kennismaking van het Office 365 en de Cloud
  • Teamsites met SharePoint
  • Navigatie in Office online
  • Het werken met SharePoint en Office 365
  • Vragenronde

Naast deze algemene cursusinhoud is het bij ons altijd mogelijk om een op maatwerk geselecteerde training te ontwikkelen. Aan onze inhouse Office 365 migratie trainingen kunnen per groep maximaal 10 deelnemers aan meedoen. Heeft u een groot aantal medewerkers die overstappen naar de Cloud, dan kunnen wij u ook helpen met eventueel blended learning (combinaties van presentaties, trainingen en e-learning).

De cursus zelf:

Wij verzorgen deze cursus klassikaal of inhouse op uw locatie. Het is een intensieve en praktijkgerichte Office 365 training waarbij u een overzicht van nieuwe en gewijzigde functies in Office 365. Daarbij komen vernieuwde opties aan de orde en wordt er ingegaan op toevoegingen en veranderingen.

Uw medewerkers zullen na deze Office 365 migratie training in staat zijn om beter met de nieuwe functies van Office Online en Office Webapps om te gaan en de meest gebruikte functies van de eerdere versies in MS Office 2016 terug te vinden. Wij verzorgen Office 365 trainingen klassikaale in heel het land, enkele trainingslocaties zijn; Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

Informatie aanvraag

Wilt u meer weten over deze Office 365 training? Vraag dan direct meer informatie aan via bovenstaand buttons, dan neemt 1 van onze opleidingsadviseurs zo snel mogelijk contact met u op.