Beginnen met Microsoft Office

Inleiding: Aan de slag met Microsoft Office

Microsoft Office is een verzameling kantoorpakketten die zijn ontwikkeld door Microsoft Corporation. Het bevat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher.

Het is ontworpen voor gebruik op pc’s met Windows 10 of Windows 7. Microsoft Office 365 biedt licenties voor installatie op mobiele apparaten met iOS of Android. Dit softwarepakket is ook compatibel met Apple’s iCloud en Dropbox en Google Drive en OneDrive.

Microsoft Office is in de loop der jaren verfijnd om aan de behoeften van zijn gebruikers te voldoen. Het bedrijf heeft dit gedaan door functies toe te voegen, zoals nieuwe functies en applicaties om aan hun behoeften te voldoen. Dit omvat ook het stroomlijnen van de gebruikersinterface door overbodige menu’s en opdrachten te verwijderen om alles eenvoudiger te maken voor alle soorten gebruikers, zoals ervaren gebruikers of beginners.

Microsoft Office voor pc

Microsoft Office voor pc is een set hulpprogramma’s die handig zijn voor het maken, bewerken en opslaan van documenten. De software is geüpgraded ten opzichte van zijn voorgangers met nieuwe functies, zoals een AI-aangedreven grammaticacontrole. Van basisopmaak tot complexe berekeningen, Microsoft Office voor pc heeft alles wat je nodig hebt.

Het eerste dat opvalt aan deze software is het ontwerp. Het is schoon en gebruiksvriendelijk met een lint-interface die duidelijk de vele opties die de gebruiker tot zijn beschikking heeft, weergeeft. Met een paar muisklikken of touchscreen vind je eenvoudig wat je zoekt. De interface is ontworpen om zo intuïtief mogelijk te zijn, zodat het gemakkelijk te gebruiken is, zelfs als u niet bekend bent met andere soortgelijke kantoorsuites

Microsoft Office Mobile

Microsoft Office Mobile is een kantoorsuite voor smartphones, tablets en mobiele pc’s. De app bevat Word-, Excel-, PowerPoint- en OneNote-apps.

De laatste update van Microsoft Office Mobile brengt nieuwe functies zoals inkten in alle drie de apps; Power Point; de mogelijkheid om bureaubladobjecten zoals video’s en grafieken in te voegen; plus verschillende prestatieverbeteringen. Het brengt ook een nieuwe gebruikersinterface voor zowel iOS- als Android-apparaten met betere navigatie tussen documentpagina’s. Meer weten over Office? Kijk dan eens naar een training office voor beginners!

Trainingsvijver.nl

Geef een reactie